На сайті:

На сайті 160 гостей та відсутні користувачі

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Особистість в історії, літературі та методиці навчання"

 

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ, НАУКИ ТА МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

КАФЕДРА УКРАЇНІСТИКИ, ВАРШАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ СВІТОВОЇ ЛІТЕРАТУРИ, НАЦІОНАЛЬНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ М. П. ДРАГОМАНОВА

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі

ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «ОСОБИСТІСТЬ В ІСТОРІЇ, ЛІТЕРАТУРІ ТА МЕТОДИЦІ НАВЧАННЯ»

Україні, її незламним героям-захисникам, волонтерам та країнам-союзникам присвячується,

яка відбудеться 28 жовтня 2022 року онлайн в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (м. Івано-Франківськ, пл. Міцкевича 3).Конференція зареєстрована в УкрІНТЕІ (посвідчення № 384 від 5.09.2022).

Мета конференції – об’єднання зусиль учених та практиків щодо осмислення досвіду та перспектив вивчення ролі особистості в суспільстві, мистецтві, освіті.

До участі запрошуємо науковців, провідних фахівців системи освіти, викладачів, представників державних установ та громадських організацій.

Проблематика конференції: 

Роль особистості у виборюванні незалежності та розвитку держави та національної освіти. 

Вивчення життя героїв-захисників та видатних діячів науки та мистецтва у закладах та установах освіти.

Виховання молоді на прикладах життя та творів видатних постатей минулого та сучасності.

Дослідження особистості в історико-культурологічних та медіаджерелах.

План роботи конференції (Київський час):

● 09.45 – 10.00 Реєстрація учасників.

● 10.00 – 13.00 Пленарне засідання.

● 13.00 – 14.00 Перерва

● 14.00 – 16.30 Робота секцій.

● 16.40 – Тематична дискусія.

Форма проведення в онлайн-режимі (запрошення надсилається учаснику на персональну електронну пошту).

Участь у конференції безкоштовна.

Робочі мови конференції: українська, польська, англійська.

Усі учасники конференції отримають сертифікати.

Для участі у конференції необхідно до 17 жовтня

І. Заповнити заявку учасника конференції за посиланням зазначивши тему виступу та форму участі – виступ на пленарному засіданні, виступ на секційному засіданні, друк тез виступу або статті, відеовиступ надсилається в оргкомітет додатково на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

ІІ. Надіслати тези виступів (до 5 сторінок), які будуть надруковані у науково-методичному віснику «Джерела» Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (Свідоцтво про реєстрацію серії ІФ № 317). Друк тез у журналі безкоштовний. Журнал виходить в електронному форматі. Тези надсилати файлом за прізвищем «Петренко.тези» на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Загальні вимоги до оформлення тез. Праворуч – прізвище, ім’я та по батькові автора, місце роботи, посада без скорочень, напівжирним шрифтом, курсивом. Назва доповіді напівжирним шрифтом великими літерами з вирівнюванням по центру відповідно до параметрів сторінки. Посилання на цитовані джерела подавати у квадратних дужках після цитати. Перша цифра – номер джерела у списку літератури, друга – номер сторінки, наприклад: [8, с.5]. Посилання на декілька джерел одночасно подаються таким чином: [1; 4; 8] або [2, с.11; 7, с.4; 9, с.257]. Список використаних джерел подавати в кінці статті після слів «Список використаних джерел», який подається в міжнародному стилі оформлення наукових публікацій АРА. Обсяг – до 5 сторінок. Формат сторінки: А4, книжкова. Шрифт: Times New Roman, 14. Абзацний відступ: 10 мм. Інтервал – 1,5. Поля: верхнє, нижнє, ліве – 20 мм, праве –10 мм.

Бажаючі можуть надіслати наукові статті до науково-педагогічного журналу «Освітні обрії», включеного до Переліку наукових фахових видань України категорії «Б» у галузі педагогічних наук (ISSN: 2706-7750 (Print), ISSN: 2664-9128 (Online)). Вимоги до публікації статті у журналі у додатку та за посиланням. Обсяг статті від 8 до 15 сторінок. Зразок статті можна переглянути за посиланням. Статтю надсилати файлом «Петренко.стаття» на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з позначкою теми листа «Конференція». Вартість друку у журналі: 60 грн / 1 стор. А4 + 50 грн DOI. Оплата за друк тільки після отримання позитивного рішення редколегії про включення статті до журналу.

Реквізити для оплати наукової статті: карта Приватбанку 5363542011946788 Василечко Оксана Миколаївна. Відскановану квитанцію надсилаємо файлом «Петренко. Оплата_друк».

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти статті та тези доповідей, які не відповідають тематиці конференції. Автори несуть персональну відповідальність за точність викладених фактів, цитат і посилань, а також за дотримання авторських прав.

Контакти оргкомітету:

З питань участі у конференції

Островська Галина Олександрівна, завідувач кафедри теорії та методики навчання ІФОІППО, доктор педагогічних наук, доцент Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. тел.: +380963394011.

З питань друку наукових статей Василечко Оксана Миколаївна, директор обласного методичного літературно-видавничого центру, літературний редактор науковопедагогічного журналу «Освітні обрії» (ІФОІППО): Educational Horizons тел.: +380972270737.

З питань друку тез

Гритчук Світлана Василівна, методист обласного методичного літературно-видавничого центру, літературний редактор журналу «Джерела» Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. тел.: +380669269585

Посвідчення