eTwinning Plus у закладах загальної середньої освіти

До уваги керівників ЗЗСО

 

ETWINNING PLUS У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

 

eTwinning Plus– програма для вчителів з усієї України для професійного розвитку, обміну досвідом, підвищення рівня мотивації учнів, максимального розкриття їхнього потенціалу, можливості участі у тренінгах, семінарах, конференціях в Україні та інших країнах Європи, перспектив отримати національні та європейські нагороди.

У рамках програми учні тренують навички командоутворення та отримують досвід створення спільних проєктів. Окрім цього, здобувачі освіти розширюють свій кругозір, дізнаються про культуру інших країн Європи та знаходять нових друзів. У свою чергу, українські вчителі мають нагоду завести контакти з вчителями інших країн Європи. eTwinning Plus стає для них майданчиком для спілкування та обміну досвідом, корисною інформацією й методиками навчання. Програма eTwinning – це чудова можливість реалізувати креативний підхід у навчанні і нагадати вчителям та учням, що навчатися й навчати – не лише потрібно, але й цікаво!

39 закладів освіти Івано-Франківської області уже є учасниками даної програми.

Якщо вас зацікавила пропозиція, то для детальнішої інформації переходьте за покликанням http://www.etwinning.com.ua/pro-etwinning-plus/reestracia-v-etwinning-plus/

Кожен зареєстрований учасник отримає повідомлення про успішну реєстрацію та рекомендації щодо роботи з центральним порталом на електронну адресу, вказану в реєстраційній формі.

З цього моменту ваш заклад загальної середньої освіти стане учасником програми eTwinning Plus! У ході успішної реалізації міжнародних проектів до команди вашого закладу загальної середньої освіти також можна буде залучити не лише зареєстрованих вчителів, але й інших вчителів та співробітників навчального закладу.