Громадянин − 2015 (ФОТО)

Учнівські проекти «Краще майбутнє міста в наших руках» Бурштинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2 і «Пам'ятати. Відновити. Зберегти» Снятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2 перемогли у фінальному етапі Суспільної акції школярів України «Громадянин − 2015», що відбувся у Києві за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії. Організатором заходу виступила Всеукраїнська асоціація викладачів історії і суспільних дисциплін «Нова доба» за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Суспільна акція школярів України «Громадянин − 2015» проводиться задля стимулювання інтересу молодого покоління до вирішення актуальних суспільних проблем, формування досвіду відповідальної громадянської участі, сприяння консолідації українського суспільства.

Зі 103 проектів, надісланих цьогоріч на конкурс, експертна комісія відібрала 35 найкращих.

У Києві на учнів-переможців чекала цікава і насичена програма: урочиста церемонія нагородження; патріотичний флешмоб біля пам’ятника Михайлу Грушевському, під час якого команди утворили карту України і випустили у повітря символічні кульки дружби; круглий стіл за участю представника Посольства Королівства Норвегії в Україні та гостей з Польщі; екскурсія визначними місцями столиці.

Усі команди були нагороджені дипломами, вимпелами переможця та подарунками.

dfdfdfdfdff01

dfdfdfdfdff02