Проведено семінар-нараду

23.09.13

IMG 1418 1120 вересня 2013 року обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з департаментом освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації проведено семінар-нараду з працівниками органів управлінь освітою райдержадміністрацій (міськвиконкомів), методистами Р(М)МК (ІМЦ), відповідальними за проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та турнірів.Read More

Про підсумки проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та турнірів у 2012/2013 навчальному році, покращення якості виступів учнівських команд Івано-Франківщини на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях повідомила М. Мрічко, заступник начальника управління освіти і науки департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Особливу увагу було приділено питанню нормативно-правового забезпеченню підготовки і проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з начальних предметів. Під керівництвом Л. Шелемей, проректора ОІППО проаналізований та опрацьований збірник «Зразки нормативно-правових документів, щодо організації та проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів», підготовлений методистами Центру моніторингу якості освіти ІФОІППО.

Організаційно-методичні рекомендації, щодо забезпечення якісного проведення та формування команд на ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у новому навчальному році надав П. Якубовський, завідувач центру моніторингу якості освіти ІФОІППО.

IMG 1418

IMG 1420