На сайті:

На сайті 102 гостей та відсутні користувачі

Семінар-тренінг в пілотній школі

27.04.18

25.04.2018 року на запрошення управління освіти Коломийської міської ради О.Нижник та С.Клімковська, майстер-тренери швейцарсько-українського проекту «DOCCU – Розвиток громадянських компетентностей в Україні», взяли участь в семінарі заступників директорів з навчально-виховної роботи м. Коломиї з теми «Якісна освіта – запорука майбутнього нації», що відбувся на базі Коломийського НВК № 9 «Школа – природничо-математичний ліцей» (директор Г.Пасічна), який є пілотним з упровадження даного проекту.

В рамках семінару проведено тренінгові заняття «Демократичне управління школою: комунікація, партнерство, відповідальність». Швейцарсько-український проект «DOCCU – Розвиток громадянських компетентностей в Україні» дає чудову платформу, на якій вибудовується сучасна модель нової української школи.

Учасники семінару обговорювали основні світові освітні тренди 2018 року; розглядали нові ролі учителя в умовах демократичних перетворень; опрацьовували модель нової демократичної школи; відпрацьовували навики комунікації; аналізували академічну свободу і академічну відповідальність в сучасній школі.


Додати коментар

Захисний код
Оновити