На сайті:

На сайті 194 гостей та відсутні користувачі

Зустріч з Ольгою Березан

05.03.18

DSC 104123 лютого 2018 року хімікам Прикарпаття запам’ятається надовго…

Обласний семінар керівників міських та районних методичних об’єднань учителів хімії на тему «Формування ключових компетентностей учнів на уроках хімії засобами інтерактивних технологій», який відбувався на базі Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням німецької мови, розпочався з презентації навчального закладу, яе6пку провів директор школи Олексин Я.В.

Лариса Сецьків, вчитель цієї ж школи провела з присутніми майстер-клас щодо формування ключових компетентностей учнів на уроках хімії засобами інтерактивних технологій з елементами критичного мислення (використання нет-воркінгу, стратегія групового навчання ДЖИГСОУ І, стратегії «Читання з позначками», використання вокабуляру).

Цікаво та доступно про формування ключових європейських компетентностей школярів вчителям міста та району роз’яснила викладач ОІППО Галина Гафійчук.

Та незабутнім моментом семінару стало знайомство з Ольгою Березан, учителем Нововолинського обласного ліцею-інтернату Волинської області, кандидата педагогічних наук, постійного члена журі ІVетапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, автора одного підручників хімії та багатьох навчально-методичних посібників.

Ольга Веніамінівна розповіла вчителям про досвід роботи в Ефіопії та чому почала писати.

Пізнавальним був практичний блок семінару, на якому Ольга Березан разом з учителями хімії розв’язували задачі. Пані Ольга на чітких та зрозумілих прикладах показала, що навіть найскладніше завдання чи задачу можна розв’язати, якщо подивитися ширше і не побоятися підійти до завдання із незвичного для себе боку.

Додати коментар

Захисний код
Оновити