На сайті:

На сайті 289 гостей та відсутні користувачі

ПРОФЕСІЙНІ ЗМАГАННЯ ВИХОВАТЕЛІВ-МЕТОДИСТІВ

14.11.17

IMG 265613 листопада розпочався очний тур обласного конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників закладів дошкільної освіти у номінації «Вихователь-методист року» у 2017 році».

Урочисте відкриття його відбулося на базі Івано-Франківського закладу дошкільної освіти №17 «Ромашка» (тут же і триватимуть усі конкурсні випробування аж до 17 листопада).

Конкурс покликаний виявити найактивніших педагогів-наставників, які мислять і діють по-новому, утверджують у методичній роботі та освітньому процесі з дошкільниками загальнолюдські цінності та сучасні світоглядні орієнтири. Метою конкурсу (який з часу реалізації Підпрограми розвитку дошкільної освіти нашої області ­ − 2004 рік − у цій номінації відбувається втретє) є підвищення престижності праці вихователів-методистів, створення можливостей для розвитку їх творчого потенціалу, оптимізації інноваційної діяльності. За цей час він став добрим стартом для багатьох працівників системи дошкільної освіти, які відомі в області як майстри – професіонали.

Цього року згідно висновків журі участь у професійних змаганнях візьмуть сім учасників − представників від різних районів та міст області.

Щире вітання їм засилали: Лілія Сачовська − начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА; Наталія Щулькіна − переможець конкурсу у 2011 році; Ірина Стрипа − завідувач закладу дошкільної освіти №17 «Ромашка». Та найщирішими, очевидно, були слова, пісні й таночки дітей і педагогів закладу, а справжньою несподіванкою − виступ оркестру народних інструментів, у складі якого батьки вихованців «Ромашки».

У цей же день традиційно відбувається самопрезентація та діагностика професійної компетентності учасників конкурсу, а вже з наступного дня − заходи з навчання дорослих. Хай творчий потенціал, молодечий запал та кваліфікованість забезпечують їм досягнення задуманого!

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити