На сайті:

На сайті 244 гостей та відсутні користувачі

Готуємося до змін

12.10.17

22407398 686660741533608_2120707751_nУ рамках реалізації Програми підтримки діяльності методичних структур області в умовах децентралізації освіти 9 жовтня 2017 року на базі Бурштинського міського методичного кабінету проведено семінар-тренінг для методистів міського методичного кабінету та керівників методичних об’єднань проведено семінар-тренінг з питань планування методичної роботи в умовах демократичних змін. А.Дутчак та С. Клімковська, модератори даного заходу, окреслили нові ролі вчителя в умовах нової української школи, наголосивши, що дидактичний метод викладання, в якому домінують учитель та підручник, повинен поступитися місцем методу оволодіння та використання учнями практичних навичок, який передбачає впровадження ширшого діапазону методик навчання.

У форматі активних та інтерактивних вправ учасники заходу обговорили сучасні проблеми та виклики в організації методичної роботи, напрацювали алгоритм її планування   в умовах переходу до впровадження нового закону України «Про освіту» та концепції «Нова українська школа».

Для того, щоб відбулися зміни, потрібно міняти себе – ця ключова фраза супроводжувала учасників семінару і дала поштовх для майбутніх робочих і творчих зустрічей.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити