На сайті:

На сайті 130 гостей та відсутні користувачі

Міксіке в Україні

12.09.17

20170908 1021367-9 вересня 2017 року у с. Славське Сколівського району Львівської області на території бази відпочинку "Політехнік-2" було проведено підсумковий семінар-нараду обласних координаторів україно-естонського проекту "Міксіке в Україні". У заході взяли участь координатори Волинської, Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Сумської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської областей та м. Києва, а також представники Івано-Франківської та Рівненської областей.

Організаторами семінару-наради були ініціатори та керівники проекту Мілла та Міхкель Пільви OU MIKSIKE (Естонія), координатор проекту в Україні Маргарита Носкова. Участь у семінарі взяли заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, к уратор проекту від МОН України  Богдан Кудренко та проректор з міжнародних зв'язків Національного університету "Львівська політехніка" Олег Матвійків.

В ході роботи семінару-наради координатори представили звіти про виконану роботу у областях, відзначили позитивні моменти проекту та обговорили проблеми, з якими стикнулись під час його реалізації на місцях. Взяли активну участь в обговорені подальшої діяльності спільноти Міксіке після завершення проекту, запропонували власні ініціативи щодо проведення заходів на платформі Міксіке у 2017-2018 н.р. З особливим інтересом координатори слухали виступ заступника Міністра освіти і науки України Павла Хобзея, який докладно зупинився на основних моментах нового Закону України "Про освіту", планах МОН України щодо впровадження освітньої реформи, розвитку електронного освітнього середовища України та місця у ньому освітніх плаформ подібних Міксіке.

У своєму виступі П. Хобзей наголосив на важливості розвитку та підтримки активних освітян, які прагнуть змін і готові брати активну участь у становленні Нової української школи, саме такими освітянами є учасники україно-естонського проекту "Міксіке в Україні". 8 вересня 2017 року відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та освітньою компанією MIKSIKE (Естонія). Від Міністрества освіти і науки України Меморандум підписав заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей, від компанії MIKSIKE - директор компанії Міхкель Пільв. Фото-звіт про подію можна переглянути тут. 

 


Додати коментар

Захисний код
Оновити