На сайті:

На сайті 124 гостей та відсутні користувачі

Стратегії і практики розвитку освіти в ОТГ

05.07.17

За ініціативи директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації В.Кімаковича та ректора ІФОІППО Романа Зуб’яка у період з 29.06. по 05.07.2017 року на базі Івано-Франківського інституту післядипломної педагогічної освіти для керівників органів управління освітою об’єднаних територіальних громад було проведено 72 – годинне навчання з проблеми «Стратегії і практики розвитку освіти в ОТГ».

Навчання було побудовано за чотирма модулями. Так, переший модуль – Демократичні перетворення в освіті – передбачав ознайомлення керівників з основними домінантами модернізації освіти в України, реформування системи освіти в контексті децентралізації. Другий модуль- Нормативно-правове забезпечення освітнього процесу – включав ознайомлення з українським законодавством про освіту, а також роботу з нормативно-правовим забезпеченням освітнього процесу на 2017-2018 навчальний рік. Третій модуль – Особливості сучасного шкільного менеджменту – знайомив слухачів з основними функціями управління навчальним закладом та специфікою цих функцій в умовах об’єднаних територіальних громад.

Навчання проходило у форматі тренінгу, відкритих дискусій, вирішення практичних завдань, обговорення проблем. Керівники органів управління освітою висловили щиру вдячність працівникам ІФОІППО за проведене навчання і висловили сподівання на подальшу продуктивну працю.

Сертифікати про успішне завершення 72 годинного курсу навчання вручили В.Кімакович, директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Романа Зуб’як, ректор ІФОІППО.

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити