На сайті:

На сайті 276 гостей та відсутні користувачі

Цифрова культура управлінця в умовах демократичних перетворень в освіті

22.06.17

19398011 641518292714520_1319672257_n20 червня 2017 року на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти для динамічної групи директорів ЗНЗ області проведено майстер-клас В. Костюка, директора П’ядицької ЗОШ І-ІІІ ст. П’ядицької ОТГ, з теми «Цифрова культура управлінця в умовах демократичних перетворень в освіті».

Мета даного заходу - удосконалення ІКТ-компетентності керівника освітньогозакладу в умовах демократичних перетворень. Віталій Олексійович шляхом прямого і коментованого показу послідовності дій, методів, прийомів і форм управлінської діяльності ознайомив присутніх з цифровою культурою управлінця; спільно з учасниками майстер-класу відпрацював алгоритм управлінських підходів та надав допомогу у визначенні завдань щодо використання цифрових технологій в інформаційному середовищі навчального закладу.

С.Клімковська, керівник динамічної групи, презентувала присутнім швейцарсько-український проект «Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU»; проаналізувала діяльність керівника школи у галузі навчання демократії, прав людини й толерантності та звернула особливу увагу на завдання, спрямовані на реалізацію державної освітньої політики щодо розвитку демократії в Україні.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити