На сайті:

На сайті 112 гостей та відсутні користувачі

Освоюємо нові ролі заступника директора школи як ментора і тьютера учителя

21.06.17

19427567 641518416047841_242093562_n19 червня 2017 року для динамічної групи заступників директорів з навчально-виховної роботи проведено семінар-тренінг з теми «Методична робота як один з аспектів управлінської діяльності в умовах демократизації освіти».

С.Клімковська, керівник динамічної групи, ознайомила присутніх з новими ролями заступника директора школи як ментора і тьютера учителя, а також презентувала присутнім швейцарсько-український проект «Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU».

Під час семінару-тренінгу були розглянуті питання формування ключових компетентностей, які відіграють важливу роль як складова Концепції «Нова українська школа». Тому наразі актуальним постає питання пошуку оптимальних освітніх технологій, методів і засобів формування громадянських компетентностей. Члени динамічної групи визначили “проблемне поле”, основні вектори діяльності заступника директора щодо планування методичної роботи в ЗНЗ; ознайомились з основними викликами щодо діяльності заступника директора та вчителя в новій українській школі.

Присутні визнали, що даний проект у процесі підготовки нових стандартів освіти є дуже важливим та своєчасним.

Додати коментар

Захисний код
Оновити