На сайті:

На сайті 214 гостей та відсутні користувачі

Попередження негативних явищ в учнівському середовищі

16.06.17

1З 13 по 15 червня 2017 року Івано-Франківським обласним центром практичної психології і соціальної роботи проведено четвертий тренінг-курс каскадного навчання тренерів. Метою заходу було підвищити рівень обізнаності фахівців з питань профілактики негативних явищ в учнівському середовищі та відпрацювати методи формування навичок безпечної поведінки школярів.

В навчанні брали участь фахівці з семи психологічних служб системи освіти області, а саме з Рожнятівського, Долинського, Калуського, Надвірнянського районів, Верхнянської ОТГ та міст Калуш і Болехів.

В ході 11 тренінгових занять учасники мали змогу встановити та проаналізувати відповідність між дією соціальних факторів та проявами різних негативних явищ в учнівському середовищі. Особливо ефективним було відпрацювання оптимальних методів та прийомів психолого-педагогічного впливу, які допоможуть створити безпечне середовище для дітей.

На підсумковому круглому столі фахівці психологічної служби виробили алгоритм психолого-педагогічних дій з профілактики негативних явищ у закладах освіти.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити