На сайті:

На сайті 111 гостей та відсутні користувачі

Крок за кроком до демократичної школи

14.06.17

19184162 638805489652467_943304770_n9 червня 2017 року на базі Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Богородчанської районної ради (директор І.Онкалюк) відбувся семінар-тренінг для вчителів даної школи з теми «Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU», який проходить в рамках швейцарсько-українського проекту. Мета означеного тренінгу - підтримка розвитку громадянського суспільства шляхом поширення знань і навичок з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини в системі освіти України.

Світлана Клімковська та Людмила Томенчук, тренери проекту, шляхом залучення учасників до активних та інтерактивних вправ розвивали громадянську компетентність та розглянули ті орієнтири, ресурси та інструменти, завдяки яким крок за кроком відбудеться створення демократичної школи.

Демократія будується на партнерстві. Тому освітяни області будуть активно сприяти створенню середовища, у якому пріоритетом є верховенство права. Звичайно, що жодна трансформація у школі не відбудеться відразу: усе вимагає часу. Демократичні зміни, як правило, мають стійкий характер: усе буде стверджуватись і зростати, якщо над цим постійно працювати.

Додати коментар

Захисний код
Оновити