На сайті:

На сайті 343 гостей та відсутні користувачі

На шляху до змін

14.06.17

1У рамках співпраці Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та освітян Верхнянської об’єднаної територіальної громади 13 червня 2017 року на базі Верхнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. було проведено семінар-практикум для керівників шкіл та відповідальних за методичну роботу з проблеми «Особливості методичної роботи в умовах ОТГ». Мета навчання: розробити способи оптимальної взаємодії методиста та педагога у науково-методичній роботі в умовах ОТГ. Освітній простір Верхнянської ОТГ презентував І. Климишин, начальник відділу освіти Верхнянської сільської ради ОТГ та О. Сілецька, методист відділу освіти.

Учасники семінару-практикуму ознайомилися із реалізацією українсько-швейцарського проекту DOCCU (Л. Шелемей, проректор ІФОІППО), новими ролями вчителя і методиста в умовах нової української школи (О.Нижник, завідувач лабораторії ІФОІППО), методичними рекомендаціями працівників інституту щодо супроводу професійного розвитку педагога в умовах ОТГ (А. Дутчак, методист лабораторії управління та організації освіти). У форматі панельної дискусії освітяни обговорили сучасні проблеми та виклики в організації методичної роботи, окреслили дорожню карту організації методичної роботи в умовах ОТГ.

Для того, щоб відбулися зміни, потрібно міняти себе – ця ключова сентенція супроводжувала учасників семінару і дала поштовх для майбутніх робочих, творчих зустрічей.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити