На сайті:

На сайті 110 гостей та відсутні користувачі

Талановита молодь – надія, гордість та майбутнє держави

01.06.17

02За традицією з нагоди Міжнародного дня захисту дітей в Івано-Франківську нагороджували учнів навчальних закладів області, які досягли найвищих результатів у конкурсах, олімпіадах, інших змаганнях всеукраїнського й міжнародного рівня.

Привітати обдарованих дітей цього дня завітали голова облдержадміністрації Олег Гончарук та перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, представники вищих навчальних закладів області, освітяни краю.

Відкрив урочистості та подякував педагогам і учням за їхню працю, наполегливість і вагомі здобутки директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Віктор Кімакович.

Вітаючи талановиту молодь, Олег Гончарук зазначив: «У цьому залі зібралися ті, хто скоро вирішуватиме наше майбутнє. Ваші знання та вміння – це справжній скарб для нашого народу. Сьогодні ви – наша надія, гордість та майбутнє, а ваші талант, бажання й наполегливість – це запорука досягнень та перемог України».

На святі-зустрічі «Ми – надія твоя, Україно» нагороджували учнів, які посіли призові місця на Всеукраїнському рівні у предметних олімпіадах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, всеукраїнських та міжнародних мовно-літературних конкурсах, екологічних програмах і проектах, конкурсах юних техніків, конкурсах професійної майстерності, всеукраїнських конкурсах-фестивалях художньої самодіяльності, всеукраїнських туристсько-краєзнавчих експедиціях, історико-географічних експедиціях учнівської та студентської молоді, чемпіонатах України з різних видів спорту.

Переможці інтелектуальних змагань всеукраїнського рівня щомісячно впродовж року отримуватимуть стипендію голови обласної державної адміністрації і голови обласної ради, випускники шкіл – одноразову грошову винагороду.

Загалом на святі вшанували 149 юних прикарпатців. Обдаровані діти отримали грамоти та грошові винагороди.

Не оминули увагою й учителів, які організовували роботу з обдарованими учнями. Грамоти та премії вручили 114 педагогам.

Для гостей свята підготували концертну програму за участю художніх колективів та учнів області.

Аналогічні свята в рамках програми «Обдаровані діти» відбулися у містах і районах області, що підтверджує належну увагу до талановитої молоді як з боку обласної державної адміністрації, обласної ради, так і місцевих органів влади.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити