На сайті:

На сайті 554 гостей та відсутні користувачі

Стартувало навчання практичних психологів

05.05.17

IMG 20170427_111958_HDRЗ 26 по 28 квітня 2017 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти обласним центром практичної психології і соціальної роботи проведено перший тренінг-курс каскадного навчання тренерів «Формування корпоративної культури і безпечного простору в навчальному закладі», який складався з 14 тренінгів.

В навчанні брали участь фахівці з шести психологічних служб системи освіти області, а саме з Коломийського, Галицького, Городенківського та Косівського районів, міст Коломиї та Бурштин.

Учасники мали змогу опрацювати актуальні питання з проблем професійного та емоційного вигорання, формування іміджу педагога та його емоційної стабільності, групової взаємодії та згуртованості колективу. Учасники впродовж заходу розвивали свої вміння із систематизації корпоративного мислення, як основного інструменту підвищення продуктивності команди, відпрацьовували навички подолання негативних емоцій та проявів агресивності в педагогічному середовищі. Всі тренінги проведені на високому професійному рівні.

Загалом планується ще чотири тренінг-курси за різними актуальними темами. Отримані знання та навички учасники каскадних тренінгів будуть впроваджувати в своїх містах та районах для інших фахівців психологічної служби області.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити