На сайті:

На сайті 832 гостей та відсутні користувачі

Моделювання стратегії розвитку потенціалу громад у сфері управління освітою

26.04.17

DSC 125 квітня 2017 року в м. Дунаївці Хмельницької області у рамках реалізації «Стратегії розвитку потенціалу громад у сфері управління освітою» шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в України” спільно з департаментом освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та за підтримки Міністерства освіти і науки України розпочалося навчання для тренерів «Ефективне управління освітою в ОТГ».

Метою заходу є підвищення рівня професійної підготовки у сфері управління освітою в об’єднаних територіальних громадах шляхом створення регіональних команд консультантів.

У рамках тренінгу відбулася панельна дискусія «Нова школа в нових громадах» за участю Мартіна Хаґстрьома, посла Швеції в Україні; Павла Хобзея, заступника Міністра освіти і науки України; Олега Фасолі, директора департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА.

Тренінг продовжує свою роботу до 27 квітня, у ньому беруть участь керівники та методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти із 24 областей України. Програмою заходу передбачено теоретичні та практичні заняття, які дозволять його учасникам отримати знання та навички для подальшого навчання представників громад у сфері ефективного управління освітою. Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти представляє Нижник Ольга Омелянівна, завідувач лабораторії управління та організації освіти.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити