На сайті:

На сайті 104 гостей та відсутні користувачі

Іноземна мова об’єднала молодь

31.03.17

IMG 2258Сьогодні, 31 березня, відбулося урочисте закриття ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської та іспанської мов, що проходила на базі Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради. Такі інтелектуальні змагання проводяться щорічно з метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

Організатори олімпіади – Міністерство освіти і науки України, департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Упродовж трьох днів 77 школярів з усіх областей України та міста Києва виконували нелегкі завдання, що вимагали міцних і глибоких знань з предмета. Після напруженої праці школярі відвідували загальноосвітні навчальні заклади Івано-Франківська, ознайомлювалися з визначними місцями обласного центру, спробували себе в майстер-класах з народних ремесел, тренінгу за участю видавництва Express Publishing.

З привітанням до присутніх у залі звернулись: заступник голови оргкомітету олімпіади, головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Коваленко Оксана Ярославівна; голова журі олімпіади з іспанської мови, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат філологічних наук Цимбалістий Ігор Юліанович, голова журі олімпіади з англійської мови, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат філологічних наук Кондратишин Ігор Миронович та заступник директора департаменту – начальник управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Будзак Іван Васильович.

Оксана Ярославівна зауважила, що тут зібралися найкращі вчителі, члени журі та представники Корпусу Миру США в Україні, які розділили свій час з учасниками нелегких та цікавих випробувань. Вона висловила подяку всім, хто долучився до організації та проведення інтелектуальних змагань.

Ігор Юліанович та Ігор Миронович відмітили, що всі учні гідні називатися переможцями, адже добре справилися із завданнями олімпіади, показали свою волю і зробили все можливе, щоб досягти успіху.

Далі у святковій обстановці відбувалось оголошення результатів. На сцену для вручення дипломів учасника олімпіади ІІІ, ІІ, І ступенів, пам’ятних подарунків було запрошено всіх учасників.

Приємно, що Михайло Гурський, учень Івано-Франківської спеціалізованої школи І–ІІІ ст. № 1 отримав диплом І ступеня з англійської мови, а Арсен Григорак, учень Коломийської гімназії № 1 ім. М. Грушевського Коломийської міської ради здобув диплом ІІІ ступеня з іспанської мови.

Завершальним акордом свята стала передача харків’янам естафети проведення ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської та іспанської мов.

Урочистого настрою додали виступи мистецьких народних та аматорських колективів.

 

Коментарі  

 
+1 #1 Остап 31.03.2017, 20:40
Чому немає прізвищ нагороджених (з розподілом місць)????
Цитата
 
 
-1 #2 Administrator 03.04.2017, 09:52
Цитую Остап:
Чому немає прізвищ нагороджених (з розподілом місць)????

Організатором IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської та іспанської мов є не інститут післядипломної освіти, а Міністерство освіти і науки України
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити