На сайті:

На сайті 105 гостей та відсутні користувачі

Володіти іноземною мовою – престижно

27.03.17 

326 березня ц. р. в Івано-Франківську відбулося урочисте відкриття IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської та іспанської мов. Для участі у змаганнях на Прикарпаття прибули школярі з усіх областей України та міста Києва. У заключному етапі змагатимуться 77 учнів.

До складу журі олімпіади залучені фахівці з англійської та іспанської мов – науковці провідних вищих навчальних закладів та учителі-практики з усіх куточків України.

Урочистості з нагоди відкриття олімпіади відбулися в актовій залі Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Вітаю на Прикарпатській землі обдаровану юнь, педагогів, які з нею працюють, членів журі. Хочеться усім побажати плідної праці та приємного перебування у нашому краї, – зазначив директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації Віктор Кімакович.

Іноземна мова є тим особливим місточком, який об’єднує світ, і діти, які сьогодні присутні тут, особливі. Тож бажаю вам успіху, – звернулася до присутніх Оксана Коваленко, головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України, заступник голови оргкомітету олімпіади.

Привітали і побажали удачі учасникам Ігор Кондратишин, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат філологічних наук, голова журі олімпіади з англійської мови, Ігор Цимбалістий, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат філологічних наук, голова журі олімпіади з іспанської мови та Джулія Мартін, доброволець Корпусу Миру США в Україні.

Весняного настрою й наснаги до роботи юним знавцям іноземної мови додали виступи народного артиста України, професора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Михайла Кривеня та художніх колективів навчальних закладів області.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити