На сайті:

На сайті 111 гостей та відсутні користувачі

Колегія департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації

01.03.17

IMG 1757З метою підбиття підсумків роботи освітянської галузі у 2017 році та визначення пріоритетних напрямів діяльності на 2017 рік 28 лютого 2017 року в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулось засідання колегії департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації за участю заступника голови облдержадміністрації І. Пасічняка та голови комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова Ю. Черневого.

“Слід відзначити спільну роботу органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та органів управління освітою щодо забезпечення надання якісних освітніх послуг та створення належних умов для навчання та виховання дітей. Серед основних напрямів діяльності на 2017 рік – розширення мережі дошкільних навчальних закладів, продовження практики створення опорних навчальних закладів, охоплення дітей інклюзивним навчанням”, – зазначив І.Пасічняк і подякував керівникам місцевих органів управління освітою за проведену роботу.

Віктор Кімакович, директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації нагородив переможців обласного конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів “Завідувач року”, який відбувся у 2016 році відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 16.09.2016 р. № 624 “Про організацію та проведення обласного конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів “Завідувач року”.

Підсумком роботи колегії стало прийняття відповідних рішень.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити