На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Проект “Міксіке в Україні” триває…

13.02.17

Упродовж двох місяців (грудня та січня 2017 року) в рамках україно-естонського проекту “Міксіке” на освітній онлайн платформі www.miksike.net.ua тривали вікторини: “Традиції Різдва в Україні та світі!” та “Від Київської держави (Русі-України) до революції гідності”.

У першій вікторині взяли участь 1031 особа, із них 42 учасники із нашої області. До другої вікторини вдалося залучити 671 особу.

Усім учасникам вікторин на сайті проекту МІКСІКЕ розміщено електронні дипломи, які можна завантажити за посиланнями http://miksike.net.ua/docs/diploma/2017/e-rizdvo%202017.pdf

та http://miksike.net.ua/docs/diploma/2017/e_viktoryna%20histori.pdf

Але робота на цьому не завершилась. Розпочато командну першість змагань з усного рахунку «Прангліміне». В  змаганнях можуть брати участь команди, сформовані в школах, що беруть участь у проекті. Створено сторінку змагань, рекомендуємо ознайомитись з правилами. З усіх питань, пов’язаних з їх проведенням, звертатись у групі Збірної України з усного рахунку у мережі Фейсбук та за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Прийом заявок триватиме до 18.02.2017 року. Успіхів у змаганнях!

З метою відзначення Міжнародного дня рідної мови та сприяння мовному різноманіттю 21 лютого 2017 року на платформі проекту «Міксіке в Україні» планується проведення онлайнової мультилінгвальної вікторини.

Просимо долучатися до даних заходів та слідкувати за анонсами подій на сайті проекту www.miksike.net.ua.

Додати коментар

Захисний код
Оновити