На сайті:

На сайті 102 гостей та відсутні користувачі

Інтерактивна гра “Подорож на Астерікс”

10.02.17

Повідомляємо педагогів області про те, що Google спільно з Інтернет Асоціацією України запустив освітній ресурс для дітей та вчителів «Про Інтернет», головна мета якого допомогти вчителям та учням краще розуміти, як мережа може сприяти розвитку здібностей дитини та уникненню різноманітного роду небезпек.

Інтерактивна частина ресурсу включає в себе гру “Подорож на Астерікс” та тестування, покликані оцінити рівень підготовки учня. За умови успішного проходження тестування учень нагороджується спеціальним сертифікатом Google.

Для користувачів сайту доступна бібліотека з гіперпосиланнями на корисні ресурси, переважно освітнього спрямування, методичний посібник і практикум для проведення занять з учнями.

Запрошуємо педагогів та учнів області підтримати традицію святкування Міжнародного дня безпечного Інтернету, долучившись до заходів, а саме пройти тестування та отримати сертифікати Google, які стануть вагомим аргументом інтернет-повноліття, а також підтверджує цифрову грамотність, вміння користуватись Інтернетом ефективно та безпечно. 

Коментарі  

 
+2 #1 анна 05.10.2017, 14:51
игра клас :lol:
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити