На сайті:

На сайті 147 гостей та відсутні користувачі

«Завідувач ДНЗ – 2016»: переможця та лауреатів визначено

16.12.16

1Сучасний керівник ДНЗ це і педагог-новатор, і менеджер, і психолог, і ідейний натхненник, і реформатор… На власному прикладі продемонструвала усю багатогранність професійної діяльності десятка кращих керівників дошкільних навчальних закладів області. Ці завжди молоді, активні, творчі, ініціативні, компетентні у своїй справі завідувачі гідно виборювали звання кращого у конкурсі «Завідувач року», що завершився 25 листопада цього року.

У ході очного туру конкурсу учасники продемонстрували значний рівень професійної компетентності: теоретичні знання та практичні уміння (законодавчо-нормативні, директивно-методологічні, загальнотеоретичні, методичні, організаційно-педагогічні, управлінські), а також наявність важливих управлінських якостей (мобільність, гнучкість, нестандартність мислення, прогностичність, демократичність, комунікативність, харизматичність тощо). Особливо слід відмітити володіння педагогами широким спектром сучасних методик ефективного навчання дорослих та їх застосування з урахуванням принципів андрагогіки.

У підсумку конкурсних випробувань визначено переможця та лауреатів (наказ департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації від 12.12.2016 р. № 678).

Перемогу (І місце) в конкурсі ­«Завідувач ДНЗ» у 2016 році здобула Кузьменко Тетяна Вікторівна, завідувач ДНЗ № 18 «Зернятко» Івано-Франківської міської ради.

Лауреати конкурсу розділили між собою другі та треті місця (ІІ місце – Бенько Наталія Петрівна, завідувач ДНЗ «Калина» Калуської міської ради та Коваленко Оксана Йосифівна, завідувач ДНЗ «Золота рибка» Долинської міської ради; ІІІ місце – Булавіна Наталія Миколаївна – завідувач Богородчанського ДНЗ № 1 «Веселка» Богородчанської районної ради та Петровська Оксана Тарасівна, завідувач Загвіздянського ДНЗ «Сонечко» Загвіздянської сільської ради Тисменицького району).

Переможця та лауреатів конкурсу буде відзначено грамотами й грошовими винагородами.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити