На сайті:

На сайті 176 гостей та відсутні користувачі

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх шкіл-інтернатів обласного підпорядкування

09.12.16

Відповідно до плану роботи Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 8 грудня 2016 року на базі Смоднянської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх шкіл-інтернатів обласного підпорядкування на тему «Алгоритм роботи заступника директора школи-інтернату».

Керівники семінару (І. Гаврилюк, проректор ІФОІППО, та Л. Томенчук, методист лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО) ознайомили присутніх з основними тенденціями діяльності цих навчальних закладів в контексті Концепції Нової української школи.

Учасники семінару проаналізували алгоритм планування роботи заступника директора школи з навчально-виховної роботи і розглянули пропозиції щодо оновлення змісту роботи школи в умовах реформування середньої школи.

Учасники семінару відвідали уроки та в інтерактивній формі провели їх аспектний аналіз.

Заступники директорів навчальних закладів обласного підпорядкування обговорили питання планування співпраці інституту післядипломної педагогічної освіти і навчальних закладів на наступний 2017 рік.

qwqweqe77

Додати коментар

Захисний код
Оновити