На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

У ПАМ’ЯТІ НАШІЙ НАЗАВШЕ

21.11.16

1447839190 123-11Мабуть, ледь не в кожного з нас на все життя закарбувалися в пам’яті дати… 21 листопада 2013 ро­ку – початок протестів проти рішення Уряду зупинити підготовку до укладання Угоди про асоціацію з ЄС. 24 листопада – колони мітингувальників на ввесь Хрещатик. Ніч на 30 листопада – “Беркут” жорстоко розігнав протестувальників Євромайдану в Києві. З того часу Майдан перетворився на Єврореволюцію – боротьбу за людську та національну гідність громадян України.

Євромайдан змінив нас. Дав українцям набагато більше ніж два десятиліття незалежності: нові цінності, нове суспільство, нових героїв. Утім найбільший здобуток – люди, які попри моральне, фізичне, інформаційне виснаження, знайшли в собі сили єднатися, творити, відстоювати, захищати; котрі розуміють, що зміни в державі залежать від кожного зокрема.

Пам’ятаймо, що ми ще досі вільні та живі завдяки не одній сотні загиблих. Вони віддали своє життя, тому не розчаруймо їх своїм егоїзмом чи байдужістю. Любімо один одного, переймаймося не лише власним комфортом, але й турботами про тих, хто зараз там, на фронті, знищує ворога, щоб ми були в безпеці.

Україна понад усе!


Додати коментар

Захисний код
Оновити