На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Тиждень підвищення кваліфікації вчителів німецької мови (у рамках проекту GIDELFO-Professionelle Qualifizierung von Deutschlehrern) – професійна підготовка вчителів німецької мови в Україні

02.11.16

2У рамках співпраці з відділом «Педагогічної кооперації з німецької мови» Goethe- Institut в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України з 31 жовтня по 04 листопада цього року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проводиться методико-дидактичний семінар для 20 вчителів німецької мови загальноосвітніх шкіл області .

Метою проведення тижня є підвищення кваліфікації учителів німецької мови та надання їм допомоги в організації і проведенні уроків в школах.

Головні теми семінару - «Використання онлайн-ресурсів на заняттях німецької мови для формування умінь аудіювання та говоріння» і «Підготовка учнів до іспитів рівня А1-В2» (Goethe-Zertifikat А1 та B2), що викликають значний  інтерес у школярів.

Наталія Форкавець, мультиплікатор Goethe-Institut в Україні, навчає колег працювати за новими методиками викладання німецької мови, пропонує цікаві ідеї, методи й прийоми, матеріали, які можуть бути використані під час проведення уроків німецької мови, сприятимуть мотивації учнів до її вивчення.

Оксана Браткевич, референт Goethe-Institut в Україні, розповість про формат іспиту з німецької мови, що є необхідним  для учнів ( рівень А1 та А2).

У процесі навчання учасники мають можливість ознайомитись із навчально-методичними комплексами, літературою для читання та підготовки учнів до іспитів. Цікавими є автентичні підручники для початкової школи. Матеріали надані Goethe-Institut в Україні в рамках проекту «Заочний абонемент».

Після завершення семінару педагоги отримають двомовні сертифікати GIDELFO (Professionelle Qualifizierung von Deutschlehrern), підписані представниками Міністерства освіти і науки України та Goethe-Institut в Україні, що є підставою для зарахування годин фахової підготовки під час проходження планових курсів підвищення кваліфікації.


Додати коментар

Захисний код
Оновити