На сайті:

На сайті 106 гостей та відсутні користувачі

Навчаємося нових технологій

20.05.16

Відповідно до плану роботи Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 18.05.2016 року на базі Івано-Франківської загальноосвітньої вечірньої (змінної) школи ІІ-ІІІ ст. (директор Н.Стефанишин) проведено чергове засідання постійно діючого семінару керівників вечірніх (змінних) шкіл з теми «Використання ІКТ в управлінні навчальним закладом та організації навчально-виховного процесу у вечірній (змінній) школі».

Метою і завданнями навчання керівників було: розкрити практичний аспект реалізації зазначеної проблеми, розглянути механізми взаємодії «учитель-учень» на уроці і в позаурочний час у контексті окресленої семінаром проблеми, простежити в практичній площині використання ІКТ керівником, учителем вечірньої (змінної) школи.

Директор школи Н. Стефанишин запропонувала до уваги учасників семінару експрес-портрет навчального закладу, ознайомила присутніх з практикою використання ІКТ в управлінській діяльності та в системі навчально-виховного процесу вечірньої школи.

Зацікавили учасників семінару Управлінські діалоги з учителем, у рамках яких учителі Івано-Франківської загальноосвітньої вечірньої (змінної) школи Л.Солом’яний (учитель інформатики), А. Стасюк (учитель історії), Н.Середюк (учитель іноземної мови) ознайомили присутніх з практикою власного використання ІКТ в організації навчально-виховного процесу у вечірній (змінній) школі, відповіли на питання керівників навчальних закладів.

У семінарі взяли участь і виступили: В. Палійчук,головний спеціаліст департаменту освіти, науки та молодіжної політики, який зупинився на питанні «Нормативно-правове забезпечення організованого завершення навчально-виховного процесу у 2015-2016 н.р.», О. Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти, старший викладач кафедри ІФОІППО, розкрила питання "Використання ІКТ в управлінській діяльності керівника – вимога часу і суспільства», С. Клімковська, методист лабораторії управління та організації освіти, яка провела з учасниками семінару моделювання у форматі прикладного використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій в практичній діяльності керівника школи.

Керівники шкіл мали нагоду відвідати музей героїв небесної сотні, віддати дань шани і поваги сучасним борцям за волю.

Учасники семінару відзначили належний рівень проведення семінару, окреслили коло питань на наступні зібрання.

093

Коментарі  

 
0 #1 Андрій 23.05.2016, 17:22
Семінар проведено на високому науково-методич ному рівні. Я багато чого навчився і дізнався . як вчитель , котрий мав виступ під час семінару
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити