На сайті:

На сайті 422 гостей та відсутні користувачі

Інтелектуальні змагання

24.12.12

altУже 13 рік поспіль в нашій області проводиться Міжнароднийконкурс з української мови імені Петра Яцика, який є одним із наймасовіших інтелектуальних змагань серед учнівської і студентської молоді та проводиться з метою утвердження статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу.

23 грудня 2012 року у навчальному корпусі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проходив ІІІ (обласний) етап за участі 170 учасників – переможців ІІ етапу (районного, міського) та професійно-технічних навчальних закладів.

Конкурсантів привітали: Наталія Пігач, головний спеціаліст головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації; Ірина Гаврилюк, проректор ОІППО; Наталія Уманців, завідувач лабораторії суспільно-гуманітарних дисциплін ОІППО, голова журі.

Даний захід започаткований відомим меценатом і українським патріотом Петром Яциком. Організаторами конкурсу є Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України  та Ліга українських меценатів.

Загальнонаціональний етап конкурсу буде проведений 26 січня 2013 року. 27 переможців обласного етапу виконуватимуть завдання, підготовлені Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та Лігою українських меценатів. На урочистому святі-зустрічі учні, котрі зайняли І, ІІ, ІІІ місця, будуть нагороджені Дипломами Ліги меценатів. А з ініціативи головного управління освіти і науки учні-переможці та вчителі, котрі їх підготували, отримають цінні подарунки.

alt

alt

alt

Додати коментар

Захисний код
Оновити