На сайті:

На сайті 293 гостей та відсутні користувачі

Інформація про підсумки проведення ІІІ (обласного) етапу конкурсу для учнів 4-5 класів «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу»

17.12.12

Відповідно до спільного наказу Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і туризму, Державного комітету телебачення і радіомовлення України від 21.08.2009 року № 770/39/290 «Щодо затвердження Положення про щорічний регіональний конкурс «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу», наказу головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 27.11.2012 р. № 726 «Про проведення ІІІ (обласного) етапу конкурсу для учнів 4-5 класів «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу»» та з метою популяризації сучасної вітчизняної книги, розвитку читацької культури учнів навчальних закладів 30 листопада 2012 року проведено ІІІ (обласний) етап конкурсу для учнів 4-5 класів «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу».

На ІІІ (обласний) етап конкурсу надійшли матеріали учасників з 17 районів та міст області, зокрема, учнів 4 класу – 14 відгуків, 5 класу – 18 відгуків.

Не взяли участь в обласному етапі конкурсу навчальні заклади Городенківської районної ради та Болехівської міської ради.

Відповідно до наказу управління освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 12.12.2012 р. № 767 «Про підсумки проведення ІІІ(обласного) етапу конкурсу для учнів 4-5 класів «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу»  визнано переможцями  конкурсу:

  • Данюк Софію, ученицю 5 класу Войнилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Калуської районної ради – Гран-прі;
  • Мазурик Юлію, ученицю 4 класу Рогатинської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 із  поглибленим вивченням іноземної мови Рогатинської районної ради – І місце;
  • Мельничука Вадима, учня 5 класу Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25  Івано-Франківської міської ради – ІІ місце;
  • Сусака Святослава, учня 4 класу Косівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1  Косівської районної ради – ІІІ місце.

 

Відзначено за творчий підхід до написання відгуку:

  • Галик Христину, ученицю 5 класу Надвірнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Надвірнянської районної ради;
  • Дануцу Вікторію, ученицю 4 класу Калуського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 10-ліцей Калуської міської ради;
  • Равлюк Ілону, ученицю 4 класу Рожнятівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рожнятівської районної ради;
  • Тимощук Богдану, ученицю 5 класу Спаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рожнятівської районної ради;
  • Бочкур Тараса, учня 5 класу Глибівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Богородчанської районної ради;
  • Мелевича Святослава, учня 4 класу Рожнятівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рожнятівської районної ради.

Про нагородження переможців ІІІ (обласного) етапу конкурсу грамотами головного управління освіти і науки облдержадміністрації та цінними подарунками видавництва «Грані – Т»  буде повідомлено додатково.  

 

 

Секретар журі, методист ОІППО

                                                   Галина Столярчук

Коментарі  

 
0 #1 Людмила 17.12.2012, 20:43
Дякуємо за те , що бодай звернули увагу на роботу Дануци Вікторії . Шкода , що робота не заслуговує ніякого призового місця . Тому ми самі відішлемо нашу роботу на видавництво " Грані - Т " . Можливо вони оцінять роботу дитини ,яка є їх постійним читачем .http://vk.com/ grani_t
Цитата
 
 
0 #2 Людмила 20.12.2012, 17:38
шановні ! ось , що думає про відгук Дануци Вікторії видавництво " Грані - Т ". Зайдіть на сайт, будь ласка , і подивіться .
grani-t.com.ua/about/news/3057
Цитата
 
 
0 #3 Цікавий 30.01.2013, 23:27
Шановна пані Галина Столярчук, панове управлінці обласної освіти! Чому не названо тих, хто віднайшов юних авторів оригінальних відгуків? Це хіба так встидно?!
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити