На сайті:

На сайті 146 гостей та відсутні користувачі

Педагоги презентували свої моделі виховних систем

26.09.12

На виконання наказу головного управління освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 11 травня 2012р. № 367 “Про організацію й проведення обласного конкурсу «Модель виховної системи загальноосвітнього навчального закладу» у 2012 році, відповідно до Положення про обласний конкурс «Модель виховної системи загальноосвітнього навчального закладу» головним управлінням освіти і науки облдержадміністрації та Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проведено обласний конкурс “Модель виховної системи загальноосвітнього навчального закладу”.

Мета конкурсу – сприяння поширенню  й упровадженню інноваційних виховних систем та технологій у практику сучасної школи, створення гуманістичної виховної системи, яка є одним із визначальних факторів, що позитивно впливають на розвиток і саморозвиток особистості.

У І (заочному) турі обласного конкурсу взяли участь 19 переможців районних (міських) етапів.

За результатами журі конкурсу у ІІ (очний) етап пройшли 11 моделей виховних систем, які набрали більше 60 відсотків від сумарної кількості балів. Журі дало добру оцінку моделям виховних систем Богородчанського, Городенківського, Долинського, Коломийського, Косівського, Надвірнянського, Рожнятівського районів, міст Івано-Франківська та Калуша, у яких педагоги-виховники  структуровано подали достатній обсяг  матеріалів відповідно до вимог, опираючись на регіональний аспект.

20 вересня 2012 року на  ІІ (очному) етапі обласного конкурсу  педагоги презентували свої моделі виховних систем, серед яких найбільш цікавими були:

  • Школа розвитку та самовизначення особистості «Пізнай себе – знайди себеБогородчанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2;
  • Школа становлення громадянинаНадвірнянськазагальноосвітняшколаІ-ІІІступенів№ 3;
  • Школа компетентності і успіхуРожнятівськаЗОШІ-ІІІступенів;
  • Школа життєтворчостіРожнівський навчально-виховний комплекс  Гуцульщинаімені Федіра Погребенника НаУКМА;
  • Школа бойківствознавстваЛиповицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;
  • Школа активної спільнотиОтинійська ЗОШ І-ІІІ ступенів;
  • “Школа зростання особистості” Калуська спеціалізована загальноосвітня школаІ-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням англійської мови.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити