На сайті:

На сайті 132 гостей та відсутні користувачі

У ДЕНЬ СВЯТА

30.09.11

IMG_5757svato30 вересня в Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Франка відбулись урочистості, присвячені професійному святу – Дню працівників освіти України. У них взяли участь понад 800 кращих освітян області: учителі і вихователі, методисти, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, викладачі професійно-технічних та вищих навчальних закладів, ветерани педагогічної праці, заслужені вчителі України, відмінники освіти України, переможці й лауреати Всеукраїнського конкурсу “Учитель року”, сім’ї-династії освітянської ниви.

У фойє театру розгорнулись виставки науково-методичної літератури та квіткових композицій.

Святочний захід відкрила  начальник головного управління освіти і науки облдержадміністрації  Зінаїда Болюк.

Учасників свята привітали голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк та голова обласної ради Олександр Сич.

За високий професіоналізм у роботі, значний особистий внесок у розвиток освіти Прикарпаття учасників святкувань очікували нагороди: найвища педагогічна відзнака в області – премія імені Мирослава Стельмаховича; відзнака обласної державної адміністрації та обласної ради – медаль “За заслуги перед Прикарпаттям” і грошова премія.

Окрім того, за вагомий внесок у розвиток дошкільної, загальної середньої, професійно-технічної, вищої освіти, упровадження нових передових технологій у навчання та виховання учнів і студентів, досягнення високих результатів у педагогічній праці та з нагоди свята працівники освітянської галузі Прикарпаття цього року отримали нагороди під час урочистостей у районах (містах) та навчальних закладах.

IMG_5757sva

IMG_5685SV


Додати коментар

Захисний код
Оновити