На сайті:

На сайті 193 гостей та відсутні користувачі

LEGO навчає

04.01.18

014З метою сприяння розвитку освіти підписано меморандум про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та компанією LEGO Foundation.

Відповідно до цього, а також задля забезпечення всебічного розвитку особистості дитини, її креативного підходу та внутрішнього потенціалу в освітній процес початкових класів започатковано впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання.

Тому на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 4 січня 2018 року розпочато проведення навчальних тренінгів з ігрових та діяльнісних методів навчання. Їхніми учасниками стали учителі пілотних шкіл, заступники директорів, психологи, регіональні координатори та тренери. Тривалість такого навчання – 12 годин. Така необхідність виникла у зв’язку з тим, що регіональні координатори та тренери (у межах кожної області) в подальшому навчатимуть учителів, що набиратимуть перші класи у 2018–2019 навчальному році.

З січня 2018 року компанія LEGO Foundation безкоштовно забезпечить ігровими наборами ЛЕГО перші класи 100 закладів загальної середньої освіти, які є учасниками всеукраїнського експерименту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти», а в 2018–2019 н. р. – перші класи всіх інших закладів загальної освіти.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити