На сайті:

На сайті 133 гостей та відсутні користувачі

КОЗА - ДИСК звільняє педагогів від паперової тяганини

09.03.2011

koza_diskВидавничий дім "МЦФЕР- Україна" у лютому цього року випустив черговий випуск КОЗА - ДИСКа "Шаблони документів закладу освіти" - "Атестація педагогічних працівників", який видається за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.Цей випуск "Шаблонів документів закладу освіти" укладено згідно з новим Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників,затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 6 жовтня 2010 року № 930.
На диску розміщено понад 100 шаблонів документів, які необхідні для організації та проведення атестації педагогічних працівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів. Він значною мірою полегшить організаційну роботу директорам шкіл та завідувачам дитячих садків, забезпечить правильність оформлення документації. А зекономлений час керівники навчальних закладів витрачатимуть на роботу з дітьми та педагогами.
Детальну інформацію про КОЗА - ДИСК "Шаблони документів закладу освіти" можна отримати за адресою http://www.mcfr.com.ua/index/koza-disk

Додати коментар

Захисний код
Оновити