На сайті:

На сайті 116 гостей та відсутні користувачі

Міжнародний благодійний фонд “ Україна 3000 ”. Всеукраїнський конкурс благодійних проектів «Добро починається з тебе»

 Головна мета проекту: об’єднання зусиль, бачення та досвіду учасників проекту для відродження в Україні благодійництва як норми суспільного життя і соціальної відповідальності; виховання у дітей та молоді потреби й навичок благодійної діяльності; популяризація дитячих та молодіжних благодійних ініціатив, підтримка соціально-активної учнівської і студентської молоді.

 До участі у конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, професійних та позашкільних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів, члени дитячих і молодіжних громадських організацій та об’єднань.

Конкурс проводиться у 2-х номінаціях:

Перша номінація: Конкурс серед дитячих колективів загальноосвітніх, професійних і позашкільних навчальних закладів, дитячих громадських організацій та об’єднань.

Друга номінація: Конкурс серед молодіжних колективів вищих навчальних закладів, молодіжних громадських організацій та об’єднань.

На конкурс приймаються благодійні проекти за трьома тематичними напрямками:

соціальні; екологічні, культурологічні.

Конкурс проводиться у чотири етапи:

  • Перший етап (з 1 січня 2012 року по 1 лютого 2013 року) – реалізація благодійних заходів та акцій.
  • Другий етап (1 лютого – 15 лютого 2013 року) – надання організаторам підсумкових матеріалів щодо реалізації благодійних проектів.
  • Третій етап (березень – квітень 2013 року) – оцінювання матеріалів, надісланих на конкурс благодійних проектів, Національною конкурсною комісією.

Четвертий етап (травень 2013 року) – відзначення та нагородження переможців конкурсу.

Для участі у конкурсі приймаються благодійні проекти, що були реалізовані (повністю або частково) протягом періоду, який співпадає із першим етапом конкурсу (з 1 січня 2012 року по 1 лютого 2013 року). Також у конкурсі можуть брати участь постійно діючі та довготривалі благодійні проекти, етапи реалізації яких мають співпадати із визначеними термінами проведення конкурсу. Всі акції та заходи, час проведення яких виходить за межі вказаного періоду, не будуть розглядатися Національною конкурсною комісією.

Необхідно заповнити та надіслати аплікаційні форми про реалізацію благодійного проекту в електронному форматі на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Зразки аплікаційних форм для заповнення розміщені на сайтах: www.ukraine3000.org.ua; www.dobri.іn.ua. Консультації за телефоном: 063 422 39 82. Підсумкові матеріали (аплікаційні форми 1, 2) надсилаються виключно в електронному форматі (текстовий редактор MS Word 97-2003).

Кінцевий термін подачі матеріалів для участі в конкурсі – 15 лютого 2013 року.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити