На сайті:

На сайті 84 гостей та відсутні користувачі

Юніор бізнесу 2

Відбувся 1 етап Другого міжрегіонального конкурсу «Юніор бізнесу 2» в рамках проекту «Ініціативна молодь-3: Практичне застосування інструментів навчання підприємництва в українській системі освіти».

До участі у конкурсі заявились 50 команд в складі 3 учнів та вчителя - наставника загальноосвітніх шкіл з 3 областей (Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької) подали свої заявки на участь в конкурсі «Юніор бізнесу 2» та заповнили формуляри своїх бізнес-ідей.

Серед розроблених молоддю ідей: літературне кафе та літературно-розважальні центри; агенції по наданню послуг людям похилого віку, організації різноманітних заходів; виготовлення власними руками з різноманітних матеріалів сувенірів, дитячих іграшок; відкриття різноманітних закладів з організацією майстер класів; школа розвитку для малюків; екологічні проекти та інші. Всі бізнес-ідеї майбутніх молодих підприємців є креативно-інноваційними та реальними.

Переможці першого етапу представлені (тут).

Для участі в другому етапі переможцям необхідно попрацювати над стратегією реалізації своєї бізнес-ідеї та просуванням її на ринку і рекламою.

!!!! Свої напрацювання представити у Формулярі (завантажити його) стратегії реалізації та надіслати його до 02 жовтня 2015 року 24-00 год. на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити