На сайті:

На сайті 196 гостей та відсутні користувачі

в Євпаторійському відділенні  Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля з  11 по 15 червня 2012 року

Посольство США в Україні оголошує конкурс для участі у 13-му Літньому інституті з американознавства за тематикою “Вибори в США як відображення американського суспільства”що проходитиме в Євпаторійському відділенні Східноукраїнського національного університета ім. В. Даля з 11 по 15 червня за підтримки Відділу преси, освіти і культури Посольства США. 32 молодих викладачів та науковців з вищих навчальних закладів України зможуть взяти участь у роботі інституту на основі відкритого конкурсу. Останній день подання заявок: 25квітня 2012 р.

Лекції та дискусії будуть проводитися американськими професорами і робочою мовою буде англійська мова. Програмою літнього інституту не передбачено обговорення питань методики викладання англійської мови та лінгвістики. 

Вимоги до кандидатів:

  • Програма Літнього інституту розрахована переважно на молодих викладачів вищих навчальних закладів, які мають як мінімум два роки викладацького досвіду та викладають суспільні науки та гуманітарні науки або розробляють курси з американських студій, що включають проблематику літнього інституту.
  • Вільне володіння англійською мовою.

Як взяти участь у програмі:

Заявки на участь прийматимуться  до 25квітня 2012 р.

електронною поштою на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.